Bloemen Amersfoort

With compliments…Bloemen bezorgt in Amersfoort

Blommetje van Blom is een échte bloemenwinkel waar het heerlijk ruikt en waar de bloemenuitstalling voor onze etalages u van veraf al begroet. Elke dag vullen we onze bloemenemmers met vers water en veilingverse bloemen die we zelf halen. We zorgen voor een breed en wisselend aanbod, waar we de mooiste boeketten uit samenstellen. Maar onze ervaren, vriendelijke en creatieve medewerkers staan voor u klaar om a la minute een prachtig, hand-gebonden boeket naar wens voor u samen te stellen.

Wilt u iemand verrassen met zo’n vers en mooi boeket van Blommetje van Blom? We bezorgen onze bloemen in Amersfoort en omstreken met onze eigen bezorgdienst. Wilt u bloemen buiten onze regio laten bezorgen, dan wordt dit verzorgd door Fleurop.

Fleurop bloemist

Fleurop bloemisten geven mensen graag een goed gevoel met bloemen. Een Fleurop bloemist biedt keus in dagverse bloemen en verwerkt deze naar wens tot een trendy boeket, een veldboeket, een klassiek boeket, een groot boeket, een lief klein boeketje of tot speciaal bloemwerk. Van uw eigen wekelijkse boeket voor thuis, tot bloemen waar u iets belangrijks mee wil t zeggen… Als Fleurop bloemist brengen wij met de bloemen van een Blommetje van Blom de juiste boodschap over.

Speciaal bloemwerk

Bloemen die de belangrijkste momenten in uw leven begeleiden worden door ons met de grootste zorg, speciaal geboden en met veel aandacht voor detail samengesteld. Wilt u een trouwboeket of rouwstuk door ons laten samenstellen dan kunnen wij u diverse voorstellen doen, met als uitganspunt het creëren van mooi, persoonlijk bloemwerk. Uiteraard is het mogelijk om uw speciaal bloemwerk door ons te laten bezorgen in Amersfoort.

Zakelijke bloemen Utrecht

Verse bloemen op de receptie, besteld voor collega’s of bezorgd bij zakenpartners, laten bij zakelijke relaties een goede indruk achter. Voor onze zakelijke relaties kunnen we speciale arrangementen samenstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Blommetje van Blom is een Fleurop Bloemist. U vindt onze opvallende bloemenwinkel aan de Rademakerstraat 6b in Soesterberg. Tot ons eigen bezorggebied behoort ook Amersfoort. Wilt u bloemen laten bezorgen in Amersfoort, dan wordt dit door onze eigen koerier punctueel en met zorg uitgevoerd. Buiten onze bezorgregio wordt bloemwerk bezorgt door Fleurop.